Sonos PLAY1 – Liten utökning med stort ljud

Det har blivit ytterligare ett impulsköp av Sonos. Denna gång i form av en Sonos Play1. Högtalaren huserar just nu i badrummet vilket ger lite vardagslyx när man på morgonen står och vaknar till i duschen. Play1:an är byggd så att den tål att placeras i fuktig miljö som badrum eller uterum, men ska trots det inte stänkas ner med vatten. Den är som sagt fukttålig men inte vattentät.

I badrummet är den ett trevligt inslag. Den går igång per automatik efter satt schema varje vardagsmorgon och stänger ner sig själv i samband med att vi normalt lämnar hemmet. Ljudet är riktigt imponerande från en så pass liten enhet, som dock kräver viss justering av inställningarna för att låta riktigt bra. Formatet gör att den är lättplacerad och bland tillbehören finns både golvstativ och väggfästen att tillgå om man inte som vi valt att placera den uppe på badrumsskåpet.

I samband med köpet så körde Sonos en kampanj som sträckte sig fram till nyår, vilket gjorde att man fick prova Deezer gratis i ett år. Nu har vi utöver Spotifys gigantiska bibliotek, ytterligare 35 miljoner låtar att tillgå…

Pump up the volume!