SONOS PLAYBAR – HÖSTEN ÄR RÄDDAD

Det blir snart utökning! Kunde inte längre motstå efter att ha sneglat på Sonos Playbar sedan den lanserades. Om ca 2-3 veckor får vi alltså utökning i den hittills lilla familjen av Sonos produkter.

Sonos är absolut inget nytt men det är märkligt att man inte har skaffat det tidigare! Fullspäckat med radiokanaler samt numera en hel drös med olika musiktjänster tror jag att det blir ett säkrare kort än att satsa på de nya Spotify Connect enheterna som är på väg att rullas ut på marknaden. Varför låsa upp sig på bara EN leverantör av streamad musik när man har alternativ?

Marknaden behöver kanske fler alternativ till Airplay, Bluetooth, dockor och sladdalternativ. Om Spotify Connect slår igenom återstår att se.

Min erfarenhet av Sonos sedan tidigare säger mig att det är det rätta att satsa på. Att de därtill är både väldesignade och låter bra gör inte valet svårare.

UPPDATERING: Hifi klubben Helsingborg kortade ner väntan från 2-3 veckor till endast EN dag! Snart hem och poppa popcorn, filmkväll är given…